Το κινητό του συζύγου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου και το «έξυπνο» ρολόι της δολοφονημένης Καρολάιν ήταν αυτά που τον πρόδωσαν, καθώς τα στοιχεία που προέκυψαν από τις δύο συσκευές ήρθαν σε πλήρη αντίθεση με όσα είχε καταθέσει αρχικά ο ίδιος και τελικά «έσπασε» και ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Συγκεκριμένα από την έρευνα στο smartwatch της Καρολάιν, το οποίο φορούσε μέχρι το θάνατό της, προέκυψε ότι έχει καταγράψει παλμούς σε διαφορετικές ώρες από αυτές που είχε αναφέρει σε προηγούμενη κατάθεσή του ο 32χρονος πιλότος, ενώ δείχνει να σταματάει σε συγκεκριμένη στιγμή έχοντας καταγράψει με αυτόν τον τρόπο και την ακριβή ώρα θανάτου της νεαρής μητέρας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες τρία ήταν τα νέα στοιχεία που προέκυψαν και έκαναν τους αστυνομικούς να μεταφέρουν άρον άρον τον 32χρονο πιλότο στη ΓΑΔΑ, εξιχνιάζοντας το έγκλημα:

Το πρώτο ήταν όσα αποκάλυψε η εξέταση του βιομετρικού ρολογιού που φορούσε η άτυχη Καρολάιν. Σύμφωνα με την επεξεργασία το άτυχο κορίτσι φέρεται να ανεβοκατέβαζε παλμούς σε άσχετο χρόνο με τη φερόμενη ως ώρα του βασανισμού της από τους υποτιθέμενους ληστές.
Το δεύτερο στοιχείο ήταν πως η κάρτα μνήμης από την καμερα του σπιτιού φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε χρονική στιγμή που δεν συνέπιπτε χρονικά με το έγκλημα.
Τρίτο βασικό στοιχείο είναι η εφαρμογή Fitness που είχε κατεβάσει ο ίδιος στο κινητό του για να μετρά τα βήματα και τις θερμίδες που καίει, η οποία έδειξε ότι τις ώρες που υποτίθεται ότι οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι και αυτός κοιμόταν, ήταν τελικά εν κινήσει.

Πηγή: tvxs.gr