Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Φάρμα ανακοίνωσε (με δάκρυα στα μάτια) ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

(Φωτ.: INTIME)

Μια ανατροπή σημειώθηκε εχθές στη Φάρμα, καθώς ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσε στους (έκπληκτους) παίκτες του γνωστού ριάλιτι ότι αποχωρεί οικειοθελώς παρόλο την εντυπωσιακή είσοδο του στο τηλεπαιχνίδι.

Νωρίτερα, οι παίκτες του γνωστού ριάλιτι του ΑΝΤ1 είχαν μεταφερθεί στον αχυρώνα για τον αγώνα ασυλίας. Εκεί, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ζήτησε το λόγο από τον Σάκη Τανιμανίδη για να πει δυο κουβέντες.

Αφού ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, τους έκανε γνωστό πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από τη Φάρμα.

Με δάκρυα στα μάτια, ο Π. Ψωμιάδης δήλωσε: «Το έκρυψα από τα παιδιά και ζητώ συγγνώμη. Όλα στη ζωή έχουν μια αρχή κι ένα τέλος, για εμένα σε λίγες ώρες θα είναι η ώρα του αποχαιρετισμού. Απλά έμεινα για να παρακολουθήσω το αγώνισμα ασυλίας. Θέλω να φύγω με το κεφάλι ψηλά και δεν ήρθα εδώ για να διεκδικήσω κάποιο έπαθλο αλλά για να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να δοκιμάσω τις αντοχές μου.

»Τo 2021 ήταν πολύ δύσκολος χρόνος… Ζητώ συγγνώμη αν δεν βοήθησα, όσο έπρεπε… Η ζωή δεν τελειώνει στα 60, 70 και 80. Όσο ζεις, μαθαίνεις. Δώστε μου την ευκαιρία να φύγω, δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχω και πόσα χρόνια ακόμα. Να προσέχετε».