Ανίκανοι να φτιάξουν έστω και ένα υποτυπώδες γραφικό αποδεικνύονται οι συνεργάτες του Βασίλη Κικίλια – Από ιδιωτική εταιρεία μηχανημάτων το σχεδιάγραμμα.

Τι και αν η κυβέρνηση χρυσοπληρώνει συμβούλους επικοινωνίας και γραφεία γραφιστικής, το υπουργείο Υγείας έμεινε ανεξεταστέο ακόμα και στα πιο βασικά.

Παρά το γεγονός ότι ο σχεδιασμός για τη διανομή των εμβολίων έχει καταστρωθεί εδώ και εβδομάδες, ο Βασίλης Κικίλιας παρουσίασε σήμερα σχεδιάγραμμα κλεμμένο από εταιρεία που εδρεύει στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Δείτε τις φωτογραφίες: Το γράφημα που παρουσίασε ο Βασίλης Κικίλιας και το tweet της εταιρείας Stirling Ultracold.

Γράφημα Κικίλιας
Σχέδιο Κικίλια
Stirling Ultracold
Το tweet της εταιρείας Stirling Ultracold

Η παρακάτω φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μόλις πριν ένα μήνα, στις 20 Οκτωβρίου, σε άρθρο του CEO της για τη διανομή των εμβολίων. Η δημοσίευση από το blog της εταρείας Stirling Ultracold.

stirlingultracold
Η δημοσίευση από το blog της εταρείας Stirling Ultracold

Η Stirling Ultracold όπως αναφέρει και η ίδια, είναι εταιρεία ανάπτυξης και παραγωγής μίας νέας γενιάς καταψυκτών σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Παραμένει ερωτηματικό αν η κυβέρνηση προτίθεται να αναθέσει στην συγκεκριμένη εταιρεία την προμήθεια καταψυκτών για τα εμβόλια ενάντια στον κορωνοϊό.

Πηγή: avgi.gr