ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ… Γαζώνει την κυβέρνηση ο Παύλος Πολάκης για άλλη μια φορά.

Είπαμε θα βάλουμε πλάτη στην πανδημία ,αλλά στη ΜΑΣΑ και τη ΛΑΜΟΓΙΑ θα σας κάνουμε να χάσετε τον ύπνο σας τονίζει ο πρώην υπουργός.

Ο κ. Βασίλης Κικίλιας θα μας εξήγηση τι ακριβώς γίνετε με τη δημόσια υγεία;;;

ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ,δεύτερης αρπαχτής στην 6η ΥΠΕ (Πελοπόννησος ,δυτική Ελλάδα,Ιόνια, Ηπειρος)που διοικεί ο «αξιότιμος» κύριος Γιάννης Καρβέλης.

Στις πρώτες φωτογραφίες φαίνεται απόφαση ανάθεσης για προμήθεια 3.800 στολών του υγειονομικού προσωπικου υψηλής προστασίας τύπου TYVEC προς 18,6 ευρώ η μια!

(χωρίς ΦΠΑ) Στην φωτογραφία φαίνεται αντίστοιχη απόφαση ανάθεσης της διοίκησης της 1ης ΥΠΕ (Αθηνα-Αττική) για το ίδιο είδος όπου το προμηθεύεται με 8 ευρώ τη μια! (χωρίς ΦΠΑ και εδώ για 6.500 στολές) Για να μην βρουν γελοίες δικαιολογίες στην 6η ΥΠΕ για «επείγουσα προμήθεια»

Οι επόμενες φωτογραφίες όπου η μια είναι από την πρόσκληση ενδιαφέροντος που φαίνεται να ζητάει παράδοση των στολών μέχρι 30 Μαρτίου και δείχνει πως παίρνει απόφαση στις 30/4 για παράταση παράδοσης μέχρι 15/5

(προφανώς ο Καρβέλης έβαλε τον όρο για άμεση παράδοση για να μην κάνουν άλλοι προσφορές και αφού «καβάτζωσε» τον συγκεκριμένο προμηθευτή…κάνει παιχνίδι να τις πάρει στην ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ όταν τις έχει…)

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΟΜΩΣ : Στην φωτογραφία νούμερο 4 φαίνεται επίσης με τι τιμή προμηθεύτηκε τις μάσκες υψηλής προστασίας FFP3 1η Υπε ,αυτές δηλαδή που ο Καρβέλης ειχε κλείσει τη δουλίτσα στα 20 ευρώ τη μια (με ΦΠΑ) και του τη χαλάσαμε! Η πρώτη ΥΠΕ λοιπόν τις προμηθεύτηκε με 4,4 ευρώ τη μια ,(5,45 με ΦΠΑ)

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ! Ο τύπος που διοικεί την 6η ΥΠΕ είναι απίθανη ΛΕΡΑ! Από 5,45 στα 20 ευρώ οι μάσκες ,από 8 ευρώ στα 18,6 οι στολές σε Αττική και Πελοπόννησο αντίστοιχα!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΩΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ!!! ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.

Για αυτό λέω τόσα χρόνια πως οι κομπίνες και τα σκάνδαλα γίνονται ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ !!
Έχει αρχίσει ήδη και βρωμάει πολύ…Και είμαστε μόνο στους δέκα μήνες… Είπαμε θα βάλουμε πλάτη στην πανδημία ,αλλά στη ΜΑΣΑ και τη ΛΑΜΟΓΙΑ θα σας κάνουμε να χάσετε τον ύπνο σας.


ΥΓ. Αν μετά από αυτό δεν διώξετε το διοικητή της 6ης ΥΠΕ το Γιάννη Καρβέλη ,τότε πρέπει να διώξετε το διοικητή της 1ης Υπε τον κύριο Στάθη γιατί μάλλον πετυχαίνει τέτοιες τιμές γιατι αγοράζει χαλασμένες παρτίδες ή δεν ξέρει από «διαπραγματεύσεις»