Ολόκληρη η δήλωση:

ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ με κλειστό ανώνυμο φάκελο, το πόρισμα του μεικτού κλιμακίου Ελεγκτων που διαβιβάστηκε στην εισαγγελεια Διαφθοράς το ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019 μετά από παραγγελία της ,που αποτελεί ένα μέρος των πορισμάτων για τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ που ερεύνησε η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης μετά τις καταγγελίες και τα στοιχεία που εμείς ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!


Περιγράφει σημεία και τέρατα μέσα.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ…..

Με ένα θα ξεκινήσω….Μικρό αλλά φαρμακερό….


Θυμάστε την αποκάλυψη που είχα κάνει καταθέτοντας στην προανακριτική για τα σκάνδαλα στην υγεία για το σάιτ (Velona Kai Klosti) το οποίο ειχε πάρει τρεις διαδοχικές συμβασεις των 16.000 ευρώ η κάθε μια από μεσα Οκτωβρίου 2014 μέχρι μέσα Ιανουαριου 2015 (σύνολο 48.000) για να αναρτά το μπάνερ του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Τότε όλοι αναρωτιόμασταν σε ποιον ανήκει το σάιτ καθώς δεν μπορούσαμε να βρούμε στοιχεία.

Όπως ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ λοιπόν μέσα από το πόρισμα της προανακριτικής εξέτασης αυτό το «τεράστιας επισκεψιμότητας» ,παντελώς ανύπαρκτο σάιτ ΑΝΗΚΕΙ στον κοντορεβυθουλη της λασποδημοσιογραφιας τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΤΑΚΗ!!!!!!
Δε μίλαγε η σουπιά τόσο καιρό !!!!
Ειχε ξεκοκαλίσει εκείνη τη χρόνια του 2013-14 από το ΚΕΕΛΠΝΟ γύρω στο 1.000.000 ευρώ από τα γνωστά του σάιτ και σταθμούς και ειχε φτιάξει το αρχιλαμογιο και το velona kai Klosti!!!!!!!

ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ»….

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!
Αναζητείται Δικαιοσύνη να κινηθεί γρήγορα!!!
(Εμαθα πως έχουν σταλεί 72 κλήσεις για ανωμοτί κατάθεση ως πιθανοί κατηγορούμενοι δηλαδή, αλλά πιάσαμε Ιούνη του 2020….)
ΥΓ .ευχαριστω τον αποστολέα ,αύριο θα έχουμε συνέχεια με αυτόν που είχα ονοματίσει «κοπρόσκυλο» και η ευαίσθητη δικαιοσύνη με δίκασε για εξύβριση να τον πληρώσω με 3.000 ευρώ….