ΣΥΡΙΖΑ: Εγχειρίδιο συγκάλυψης πολιτικών ευθυνών.

“Γαλάζια” ασκηση πολιτικής με επικοινωνιακές φούσκες.

Η κυβέρνηση βαφτίζει ως “ανάπτυξη” τις εργασίες κατεδάφισης πέντε (5) εκ των εννιακοσίων (900) αυθαίρετων κτισμάτων – Κι όλα αυτά τη στιγμή που το Ελληνικό Δημόσιο δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ

«Πέντε κατεδαφίσεις και χιλιάδες ψέματα δεν φέρνουν την ανάπτυξη. Το επικοινωνιακό σόου στο Ελληνικό κερδίζει, όμως, επάξια μία σελίδα σε εγχειρίδιο συγκάλυψης πολιτικών ευθυνών και ανικανότητας. Και αυτό είναι το μόνο για το οποίο αξίζετε συγχαρητήρια, κύριε Μητσοτάκη», τονίζει, σε ανακοίνωσή του για τη χθεσινή κυβερνητική φιέστα στο παλιό αεροδρόμιο, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει ότι, «ένα χρόνο μετά τις προεκλογικές υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το δήθεν ‘ξεμπλοκάρισμα’ της επένδυσης στο Ελληνικό σε μία εβδομάδα», προχώρησε σήμερα ένα βήμα παραπέρα στην εξαπάτηση της ελληνικής κοινωνίας βαφτίζοντας ως «ανάπτυξη» τις εργασίες κατεδάφισης πέντε (5) εκ των εννιακοσίων (900) αυθαίρετων κτισμάτων.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που το Ελληνικό Δημόσιο δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ. Η Κουμουνδούρου καταλήγει στο συμπέρασμα ότι, «μετά και τη διάψευση της υπόσχεσης του αρμόδιου υπουργού Ανάπτυξης Άδ. Γεωργιάδη, ότι η επένδυση θα ξεκινούσε έως το τέλος του 2019, είναι προφανές ότι το θράσος και οι επικοινωνιακές φούσκες αποτελούν τα μοναδικά εργαλεία άσκησης πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας».

Νερό στα μούτρα Μητσοτάκη για συνέλθει 😂 🥜