Γλυκά Νερά: Η πρώτη δήλωση του πιλότου
«Είμαι μετανοιωμένος για την πράξη μου, θέλω να τιμωρηθώ» είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στον δικηγόρο του, Βασίλη Σπύρου. «Μου φαίνεται λυτρωμένος», τόνισε μεταξύ άλλων ο συνήγορος υπεράσπισης του δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Μετανοιωμένος για τη στυγνή δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, εμφανίστηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και ζήτησε να πληρώσει για το έγκλημά του.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha και η εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου «T Live», ο 32χρονος πιλότος δήλωσε στον δικηγόρο του, Βασίλη Σπύρου: «Είμαι μετανιωμένος και θέλω να τιμωρηθώ».

«Μου φαίνεται λυτρωμένος»

«Δεν έχω δει τη δικογραφία. Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Επιβεβαιώνω ότι είναι μετανοιωμένος και ότι θέλει να πληρώσει. Είναι ένας άνθρωπος που έχει φτάσει σε αυτό το νομικό σημείο και μετά από όλη αυτή τη διαδικασία στην Αστυνομία. Μου φαίνεται λυτρωμένος. Δεν έχουμε πάρει προθεσμία και φυσικά δεν έχει απολογηθεί.

Είναι ένα ομολογημένο έγκλημα και ζητώ να τηρήσουμε τα προσχήματα», είπε ο δικηγόρος του 32χρονου πιλότου, Βασίλης Σπύρου.

Για την πρώτη εντύπωση που του άφησε, τόνισε: «Δεν έχουν σημασία οι εντυπώσεις. Ο ρόλος του δικηγόρου είναι να προστατεύει τον εντολέα του. Έχει την ανάγκη ενός δικηγόρου. Όταν έχω περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση θα μιλήσω».

Για το αν έχει μιλήσει με την οικογένειά του, δήλωσε: «Δεν έχω μιλήσει με την οικογένεια του. Έχω μιλήσει μόνο με τον ίδιο. Όλα θα κριθούν σε σύντομο χρόνο. Λίγη υπομονή παρακαλώ».

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα ασκήθηκε στον σύζυγο και δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν.

Ο 32χρονος συζυγοκτόνος κρίθηκε μάλιστα ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων αλλά και ύποπτος φυγής, σύμφωνα με το σκεπτικό του εντάλματος που εκδόθηκε για τη σύλληψή του.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος διώκεται για τα εξής κακουργήματα:

Ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και
Κακοποίηση ζώου
Τα πλημμελήματα για τα οποία του ασκήθηκε δίωξη είναι:

ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του
ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές
Ήδη σε βάρος του 33χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς θεωρείται: ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του (πιλότος) και της οικονομικής του επιφάνειας.

Επίσης, οι Αρχές θεωρούν τον δράστη της αποτρόπαιας δολοφονίας ύποπτο τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εξαιτίας του τρόπου που σκότωσε την Καρολάιν, αλλά και του τρόπου που παραπλάνησε τις Αρχές με ψευδή στοιχεία.

Κατά το σκεπτικό των Αρχών οι ενέργειες του πιλότου που δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές.

Πηγή: www.ieidiseis.gr