«Ο προβληθείς ως Μωυσής κ. Μητσοτάκης πελαγοδρομεί και πριν φορέσει την κανονική μάσκα, θα έπρεπε να πετάξει την ψεύτικη και επικοινωνιακή», επεσήμανε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι ακολουθεί πιστά τους ειδικούς. Προφανώς με άλλους ειδικούς συζητούσε ο κ. Θεοχάρης, οι οποίοι τάσσονταν κατά της αύξησης της πληρότητας των πλοίων και με άλλους δύο ημέρες μετά ο κ. Πλακιωτάκης, που αποφάσισε το αντίθετο αυξάνοντας την πληρότητα παρά την εκτόξευση των κρουσμάτων», τονίζει ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.

Ο ίδιος μιώντας στο OPEN TV πρόσθεσε ότι «απλώς, ο προβληθείς ως Μωυσής ο κ. Μητσοτάκης πελαγοδρομεί και πριν φορέσει την κανονική μάσκα, θα έπρεπε να πετάξει την ψεύτικη και επικοινωνιακή».

«Στα πολυκαταστήματα ήταν περιττή η μάσκα μέχρι την επομένη που έγινε υποχρεωτική για όλους. Μιλάμε για τέτοια θαύματα. Ως προς την οικονομία, η κυβέρνηση ακούει τους ειδικούς του νεοφιλελευθερισμού και εφαρμόζει με θρησκευτική ευλάβεια τις συνταγές τους», επεσήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: avgi.gr