Φαίνεται του Κωνσταντίνου Μπογδάνου του έπεσε βαριά η κριτική που του άσκησε η δημοσιογράφος κ. Έλενα Ακρίτα, που μόλις εννέα λέξεις χρειάστηκε για να γίνει το σχόλιο της όσο αιχμηρό χρειαζόταν. Σε έναν παροξυσμό έχει υποπέσει ο βουλευτής και μηνύει όποιον του ασκεί κριτική.

«Μπαίνουν σε ένα μπαρ τρεις άνθρωποι και ένας Μπογδάνος…» έγραψε στο facebook η Έλενα Ακρίτα, προκαλώντας πληθώρα υποστηρικτικών σχολίων κάτω από την ανάρτησή της, ένα εκ των οποίων είναι και του Νίκου Μπογιόπουλου ο οποίος έγραψε:

«Αγαπημένη μου Ελενα, κυρίες και κύριοι, ο εκδιωχθείς από τον ΣΚΑΙ ως φορέας “παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων”, ο βουλευτής και – κατά δήλωσή του – «διανοούμενος» Μπογδάνος, με… απειλεί ότι «μου τη χαρίζει χρόνια τώρα» και ότι «Ηρθε και η δική μου ώρα…«. Κατόπιν αυτών δηλώνω ότι… σκιάχτηκα».

Στη συνέχεια όπως μας ενημέρωσε η ίδια η δημοσιογράφος ο βουλευτής θα κινηθεί νομικά και εναντίον της 

«Ο Μπογδάνος μηνύει και μένα επειδή έγραψα ‘Μπαίνουν σε ένα μπαρ τρεις άνθρωποι και ένας μπογδάνος…’ Έχει δίκιο! Τού ζητώ ταπεινά συγγνώμη και επανορθώνω: ‘Μπαίνουν σε ένα μπαρ τέσσερις άνθρωποι και ένας μπογδάνος…», έγραψε η δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, απαντώντας σε σχετικό τweet του βουλευτή που έλεγε:

«Έγραψε ό,τι πιο ναζιστικό έχει γραφτεί τελευταία και το επγραψε για μένα. Και με την Ακρίτα λοιπόν στη Δικαιοσύνη. Μέχρι τέλους, με κάθε υβριστή, με κάθε φορέα ηθικού πλεονεκτήματος που στοχοποιεί και απειλεί την ασφάλεια και την ακεραιότητά μου».

Πηγή : voiceofgortys.org