Ποσό δύσκολα είναι τα πράγματα για μια εταιρία να επιβιώσει σε συνθήκες κορονοϊού;

Καταρχάς γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη η ζωή μας, και φυσικά όταν σταματάει όλη η γη να δουλεύει τότε σίγουρα επηρεάζει οικονομικά όλο το πλανήτη. Οι επιπτώσεις πολλές ,το οικονομικό ντόμινο της καταστροφής δεν τελειώνει εδώ , απλά τώρα θα αρχίσει να εκδηλώνει την πιο άγρια μορφή της


Τώρα σχετικά με την σταδιακή επάνοδο των μέτρων οι αρχές θέλουν να μειώσουν τον αριθμό των επιβατών στις δημόσιες μεταφορές κατά 15% σε σχέση με τα κανονικά επίπεδα, ώστε να μπορούν να εφαρμόζονται τα μέτρα κοινωνικής απόστασης
Καθώς μέρος των εργαζόμενων στη Μεγάλη Βρετανία επιστρέφει στη δουλειά, οι αρχές απηύθυναν έκκληση να αποφεύγονται τα μέσα μεταφορών.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας επισημαίνει ότι :
Πρέπει όλοι να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας , με υπομονή και θετικότητα. Η τεχνολογία ήταν έτοιμη να μας πάει στην επόμενη μέρα. Το καθήκον μας καλεί, να αρπάξουμε όλα αυτά τα εργαλεία που μας δίνονται απλόχερα, και να δράσουμε όλοι με γρήγορους ρυθμούς ώστε να ανακάμψουμε όσο ποιο ομαλά στην προσγείωση της κανονικότητας….

Ο ασφαλέστερος τρόπος για τις μεταφορές σας στο Λονδίνο!

Μεταξύ άλλων, μαζί μας θα βρείτε επιλογές μεταφοράς από και προς αεροδρόμια όπως και ημερήσιες εκδρομές . Παρέχουμε υπηρεσίες από και προς όλα τα αεροδρόμια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, πανεπιστήμια, σχολές, κολέγια, λιμάνια ,θέατρα και όλους τους σιδηροδρομικούς σταθμούς σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.
Οι υπηρεσίες μας παρέχουν όλους τους τύπους ιδιωτικών αυτοκινήτων ενοικίασης, Saloon, Estate, MPV και Executive αυτοκίνητα. Εάν εντοπίσετε προβλήματα με την online υπηρεσία κρατήσεων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου ή email.

Η εξυπηρέτηση πελατών μας είναι διαθέσιμη 24/7