Ένα εστιατόριο ενός ατόμου ανοίγει στη μέση ενός χωραφιού στη Σουηδία, παραδίδοντας φαγητό από ένα σχοινί έξω από το παράθυρο της κουζίνας.


Η Σουηδία δεν βρίσκεται επί του παρόντος υπό κανένα μέτρο.Το σχέδιο απόκρισης κορονοϊού προτρέπει τους ανθρώπους να απομακρυνθούν κοινωνικά, αλλά δεν επιβάλλουν την απομόνωση.


Ένα νέο εστιατόριο, το οποίο ανοίγει στις 10 Μαΐου, φτάνει την κοινωνική απόσταση σε ένα νέο επίπεδο: Θα εξυπηρετεί μόνο έναν επισκέπτη ανά ημέρα.
Ο Bord för En, ή (το τραπέζι για έναν όπως αποκαλείται) , θα εξυπηρετήσει τον εν λόγω επισκέπτη στη μέση ενός χωραφιού, μέσω ενός καλαθιού που είναι προσαρτημένο σε ένα σχοινί επίσης θα καθαρίσει όλα τα πιάτα δύο φορές πριν σερβίρουν!


Ενώ μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες στη Σουηδία συνεχίζουν να εξυπηρετούν καθισμένους πελάτες, οι περισσότεροι από αυτούς έκαναν διάφορες πατέντες από κάθε άλλη θέση ή τραπέζι για να ενισχύσουν την κοινωνική απόσταση.


Το εστιατόριο, με την επωνυμία Bord för En, ή Table for One, αναμένεται να ανοίξει στις 10 Μαΐου και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι την 1η Αυγούστου.

Η Σουηδική ιδέα βάζει τους καταστηματάρχες στην Ελλάδα σε νέες σκέψεις και προβληματισμούς, καθώς οι ζημιές που καλούνται να αντιμετωπίσουν είναι σαφώς τεράστιες…