Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν κρούσματα στις μπάντες των καλλιτεχνών – Σε αυτοαπομόνωση ο Αντώνης Ρέμος – Στο Nammos Dubai η ελάχιστη κατανάλωση για το πρώτο τραπέζι φτάνει τα 5.000 ευρώ.

Σε κατάσταση «ομηρίας» έχει θέσει η νέα μεταδοτική παραλλαγή Omicron τις περισσότερες κυβερνήσεις του πλανήτη που αναθεώρησαν το αρχικό πλάνο μέτρων, επιβάλλοντας περιορισμούς με τους οποίους απαγορεύονται οι πολυπληθείς εκδηλώσεις. Προσπαθώντας ωστόσο να ξεφύγουν από τους κανονισμούς, δεν είναι λίγοι οι Ευρωπαίοι πολίτες που επέλεξαν το Ντουμπάι για να διασκεδάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η επιδημιολογική εικόνα εμπνέει ανησυχία και στο Εμιράτο όπου έχουν αρχίσει να λαμβάνονται μέτρα και να ακυρώνονται φαντασμαγορικά πάρτι.

Η Omicron ακυρώνει τη μεγάλη εκδήλωση που αναμενόταν στο Ντουμπάι με Αντώνη Ρεμο και Gipsy Kings να ανοίγουν τη μουσική τους «βεντάλια» για το διεθνές κοινό.

dubai_party

Η ματαίωση γίνεται ύστερα από πληροφορίες για κρούσματα στις μπάντες που συνοδεύουν τους καλλιτέχνες. Η επαφή με φορείς έχει θέσει σε καραντίνα τον Αντώνη Ρέμο, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το event που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 5 Ιανουαρίου.

Κανονικά τα πάρτι στο Nammos Dubai

Παρά την επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα στο Εμιράτο και τα έκτακτα μέτρα που επιτάσσουν απαγόρευση ορθίων σε κλαμπ και εστιατόρια, τα πάρτι της παραμονής και ανήμερα Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθούν κανονικά στο γνωστό κέντρο Nammos Dubai.

Υπό τη μουσική του γνωστού Dj Τσιλιχρίστου θα ανέβει το κέφι, με τις τιμές να είναι αν μη τι άλλο «τσιμπημένες».

Η ελάχιστη κατανάλωση για το πρώτο τραπέζι φτάνει τα 5.000 ευρώ και στα πιο πίσω τα 2.500 ευρώ.

Σημειώνεται ότι το ελληνικό Nammos στην παραλία της Τζουμέιρα, δίπλα στο επιβλητικό Four Seasons, χρεώνει 2.500 ευρώ το άτομο (πρώτο τραπέζι) για το ρεβεγιόν την παραμονή Πρωτοχρονιάς με καλεσμένο τον διάσημο Αιγύπτιο τραγουδιστή, Amr Diab.

dubai_party1

Στην τιμή περιλαμβάνεται μενού φαγητού, απεριόριστη κατανάλωση σαμπάνιας και βότκας Belvedere καθώς και 200 γραμμάρια χαβιάρι Kaluga. Οι πελάτες που θα επιλέξουν τραπέζι στη δεύτερη σειρά θα πληρώσουν 1.600 ευρώ ανά άτομο με τις ίδιες παροχές σε φαγητό και αλκοόλ, ωστόσο θα τους σερβιριστεί η μισή ποσότητα από το ρωσικό χαβιάρι Kaluga σε σχέση με τα τραπέζια της πρώτης σειράς.

Η επιδημιολογική εικόνα στο Ντουμπάι

Σε υψηλό εξαμήνου κινούνται τα κρούσματα στη «Μέκκα του τουρισμού». Χαρακτηριστικά, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν πάνω από 2.000 ημερήσιες μολύνσεις, ο χειρότερος απολογισμός από τον Ιούνιο.

Το πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης Omicron καταγράφηκε στο Εμιράτο νωρίτερα αυτόν το μήνα, γεγονός που έχει οδηγήσει στην επιδείνωση των επιδημιολογικών δεικτών. Ωστόσο η εικόνα ήταν ενθαρρυντική στο Ντουμπάι πριν από λίγους μήνες.Τον Οκτώβριο οι ημερήσιες μολύνσεις έπεσαν κάτω από 100, η ανοδική πορεία όμως άρχισε τον Δεκέμβριο με τη μεγαλύτερη προσέλευση τουριστών.

Hairt