Στις πόσες χιλιάδες ανέρχεται;

Ιλιγγιώδης φαίνεται πως είναι ο μισθός της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ. Στη φόρα τα χρήματα που παίρνει κάθε μήνα από το κανάλι του Φαλήρου.

Μπορεί η ίδια να μην το έχει αποκαλύψει ποτέ, όμως, παρατηρώντας το πόθεν έσχες της, οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει στις πόσες χιλιάδες ανέρχεται ο μισθός της.

Η Σία Κοσιώνη είναι υπόχρεη σε δήλωση πόθεν έσχες και λόγω επαγγέλματος, αλλά και ως σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη, που ανέλαβε τη δημαρχεία Αθηνών, μετά από την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η περιουσία που αφήνει στο ζευγάρι η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σία Κοσιώνη μισθός από ΣΚΑΪ

Όπως προκύπτει από τη δήλωσή της, τα καθαρά εισοδήματα της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα, πρόσθετες αμοιβές ανέρχονται στις 103.884,33 ευρώ.

Ακόμη, δηλώνει εισόδημα 9.712,58 ευρώ από την επιχειρηματική της δραστηριότητα αλλά και έχει στο όνομά της ακίνητα.

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο πόθεν έσχες αφορά το 2020, αλλά είναι χρήσης 2019. Έτσι, δεν ξέρουμε ακριβώς το μισθό που μπορεί να παίρνει σήμερα από το κανάλι.

Τύφλα να’χει ο Κώστας Μπακογιάννης: Το εγκώμιο της Ντόρας Μπακογιάννη για την νύφη της, Σία Κοσιωνη

Για την Σία Κοσιώνη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ντόρα Μπακογιάννη πλέκοντας εγκώμιο για την νύφη της και σύζυγο του γιού της Κώστα Μπακογιάννη. Με την ευκαιρία, δείτε τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι.

Λένε ότι οι άντρες επιλέγουν συντρόφους που τους θυμίζουν τη μητέρα τους. Έχετε κοινά στοιχεία με τη Σία Κοσιώνη, τη σύζυγο του γιου σας;

«Έχουμε, ναι! Η Σία είναι υπέροχη, φοβερή μάνα και σύντροφος και ένας πάρα πολύ ζεστός άνθρωπος που εκπέμπει αγάπη. Βεβαίως είναι και μια καταπληκτική επαγγελματίας. Δεν της έστρωσε κάποιος τη διαδρομή της με ροδοπέταλα. 

Αγωνίστηκε από πολύ μικρή για να γίνει αυτό που είναι σήμερα επαγγελματικά, χωρίς να θυσιάσει και το δικαίωμά της σε μια προσωπική ζωή. Εμείς οι γυναίκες αδικούμε τους εαυτούς μας όταν πιστεύουμε ότι πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα στη δουλειά, την καριέρα και την οικογένεια. Είμαστε πολύ πιο δυνατές.

Τύφλα να'χει ο Κώστας Μπακογιάννης: Το εγκώμιο της Ντόρας Μπακογιάννη για την νύφη της, Σία Κοσιωνη

Δεν πρέπει να μπαίνουμε σε λογικές ότι αυτό δεν γίνεται. Στη δική μου τη γενιά οι περισσότερες φίλες μου που ήταν στην πολιτική διεθνώς, αν εξαιρέσεις τη Χίλαρι Κλίντον, δεν έκαναν οικογένεια.

Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι λάθος. Αν δεν έχεις φίλους, αν δεν έχεις οικογένεια, αν δεν νοιάζεσαι για κανέναν, αν κοιτάς μόνο την καριέρα σου, αποκλείεται να είσαι καλός πολιτικός.»