Ευθείες βολές κατά του Σαμαρά από τον Νίκο Παππά «είναι η προσωποποίηση της πολιτικής δειλίας, γιατί κρύβεται»;;; Έπρεπε να είναι μέσα στην αίθουσα που είναι»;;; δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Παππά.

► Ο κ. Σαμαράς είναι η προσωποποίηση της πολιτικής δειλίας. Έπρεπε να έχει τα κότσια να εμφανιστεί στην προανακριτική και να καταθέσει, όπως έκανα εγώ που δέχθηκα μια αήθη επίθεση.

► Εκτόξευσε κατηγορίες εναντίον μου και δεν είχε το θάρρος να απαντήσει τι έκανε αυτός στις συναντήσεις του με τον κ. Μιωνή.

► Δεν περίμενα να επικαλεστεί το Μακεδονικό, διότι σήμερα ειναι εγγυητής της Συμφωνίας των Πρεσπών.

► Να του θυμίσω ότι για διασπάθιση δημοσίου χρήματος ο πρώτος που τεκμηριωμένα τον κατηγόρησε ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και οι μισοί από αυτούς που τον χειροκροτουσαν εδώ πριν από λίγο.

Απάντησή μου στις αναφορές του Αντώνη Σαμαρά.

Απάντησή μου στις αναφορές του Αντώνη Σαμαρά.

► Ο κ. Σαμαράς είναι η προσωποποίηση της πολιτικής δειλίας. Έπρεπε να έχει τα κότσια να εμφανιστεί στην προανακριτική και να καταθέσει, όπως έκανα εγώ που δέχθηκα μια αήθη επίθεση. ► Εκτόξευσε κατηγορίες εναντίον μου και δεν είχε το θάρρος να απαντήσει τι έκανε αυτός στις συναντήσεις του με τον κ. Μιωνή. ► Δεν περίμενα να επικαλεστεί το Μακεδονικό, διότι σήμερα ειναι εγγυητής της Συμφωνίας των Πρεσπών. ► Να του θυμίσω ότι για διασπάθιση δημοσίου χρήματος ο πρώτος που τεκμηριωμένα τον κατηγόρησε ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και οι μισοί από αυτούς που τον χειροκροτουσαν εδώ πριν από λίγο.Απάντησή μου στις αναφορές του Αντώνη Σαμαρά.

Gepostet von Νίκος Παππάς am Mittwoch, 22. Juli 2020

Πηγή: tofustiki.com