“Οι Σέρβοι έφυγαν από τα σύνορα, προσπάθησαν να μπουν ανεπιτυχώς από Προμαχωνα, στα Ελληνοβουλγαρικα, και κατέληξαν είτε Αδριατική και Μαυροβούνιο είτε Μαύρη Θάλασσα”.

Σ. Φάμελλος: Επιτελικό μπάχαλο και στον τουρισμό!

Οι Σέρβοι έφυγαν από χθες από τα σύνορα, προσπάθησαν να μπουν ανεπιτυχώς και από Προμαχωνα, στα Ελληνοβουλγαρικα, και κατέληξαν είτε Αδριατική και Μαυροβούνιο είτε Μαύρη Θάλασσα. Το πιο παρανοϊκό είναι ότι κράτησαν κρυφή την απαγόρευση για να μην χαλάσει η φιέστα Μητσοτάκη στη Σαντορίνη σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επιτελικό μπάχαλο και στον τουρισμό! Δεν έφταναν τα προβλήματα με τον κορωνοϊό, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφάσισε να δώσει το τελικό χτύπημα στους μικρούς και μεσαίους επαγγελματίες τουρισμού της Βόρειας Ελλάδας και ιδιαίτερα σε Στρυμωνικο Κόλπο και Πιερία» ανέφερε ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος. «Στο Σταυρό, στην Ασπροβαλτα και στα Βρασνά ενοικιαζομενα δωμάτια και γενικά εστίαση και αναψυχή »τραβάνε τα μαλλιά τους« με αυτούς που μπλέξαμε», πρόσθεσε.

Ενώ είχε ανακοινωθεί επίσημα ότι ανοίγει ο τουρισμός με Βαλκάνια στις 15/6, την Κυριακή το βράδυ 14/6 βγήκε ΚΥΑ που απαγορεύει την είσοδο τουριστών για άλλες δεκαπέντε ημέρες! Και ενώ πληροφορίες λένε ότι 12.000 Σέρβοι ήταν ήδη στο δρόμο και στα σύνορα με Βόρεια Μακεδονία – Γευγελή και είχαν κλείσει δωμάτια, και ενώ οι επαγγελματίες σε Σταυρό, Ασπροβαλτα και Βρασνα είχαν πάρει προσωπικό και περίμεναν, πως και πως, να δουλέψουν, γιατί οι υποχρεώσεις δεν περιμένουν και ΔΕΝ σταμάτησαν λόγω Κορωνοϊού” υπογράμμισε ο Σ. Φάμελλος σε ανάρτησή του στο facebook.

“Ακόμα και αν διορθωθεί σήμερα το λάθος όπως ακούγεται, το πλήγμα είναι ανεπανόρθωτο. Οι Σέρβοι έφυγαν από τα σύνορα, προσπάθησαν να μπουν ανεπιτυχώς και από Προμαχωνα, στα Ελληνοβουλγαρικα, και κατέληξαν είτε Αδριατική και Μαυροβούνιο είτε Μαύρη Θάλασσα.

Το πιο παρανοϊκό είναι ότι κράτησαν κρυφή την απαγόρευση για να μην χαλάσει η φιέστα Μητσοτάκη στη Σαντορίνη και οι ειδυλλιακες φωτογραφίες των Vip’s. Και μας εξεθεσαν σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής στα Βαλκάνια και τρέχουν από χθες το βράδυ να τα μαζέψουν” σχολίασε ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ.

Κύριοι Μητσοτάκη και Θεοχάρη τη ζημιά ποιος θα την πληρώσει;;; Διερωτήθηκε και συμπλήρωσε ‘οτι «υπάρχει απόγνωση πλέον στους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους στην περιοχή του Στρυμωνικού και του Δήμου Βόλβης».