Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα σημεία όπου θα παρεβρεθεί ο υπ. Τουρισμού, στο πλαίσιο των συναντήσεών του στην περιοδεία του στην Κρήτη, θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον Επισιτισμό και στον τουριστικό κλάδο. Συναντήσεις Θεοχάρη με φορείς του Τουρισμού και της Αυτοδιοίκησης στη Κρήτη.

Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου ο κ. Θεοχάρης θα βρεθεί στο Ηράκλειο και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και τουριστικούς φορείς του νομού.

Με αφορμή αυτή τη συνάντηση, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, καθώς όπως τονίζουν, «διαπιστώσαμε ότι καμία ενέργεια δεν έχει γίνει από πλευράς Υπουργείου Εργασίας προκειμένου να λάβουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι τα 534 ευρώ για την Μήνα Ιούνιο».

Παράλληλα, κατηγορούν τον υπουργό ότι κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, απέφυγε τους διαμαρτυρόμενους. «Γιατί να κρυφτεί ο υπουργός την στιγμή που θεωρεί η Κυβέρνηση ότι έχουν πράξει μέχρι σήμερα τα πάντα σωστά», αναρωτιέται το Σωματείο.