Την πλήρη υποστήριξη του στο χουντικής έμπνευσης νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις παρείχε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

“Με ενθουσιασμό θα ψήφιζα το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσειςαπάντησε σε σχετική ερώτηση συμπληρώνοντας ότι δεν θεωρεί ότι περιορίζεται το δικαίωμα του συνέρχεσθαι προσθέτοντας μάλιστα “δεν μπορούν να διαδηλώσουν στον Μεγάλο Περίπατο“;

Πολιτικά αποτρόπαιο να περιορίζεται ένα συνταγματικό δικαίωμα των πολιτών και κάποιοι με ελαφρότητα να σαρκάζουν. Γιατί μόνο ως σαρκασμός μπορεί να εκληφθεί να προσπαθεί ο Δήμαρχος Αθηναίων να φανεί χρήσιμη η παρέμβαση φιάσκο στο κέντρο της Αθήνας που καταταλαιπωρεί χιλιάδες πολίτες καθημερινά.

Ξεχειλίζει η υποκρισία από τη κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον Δήμαρχο Αθηναίων και αποκαλύπτεται περίτρανα ότι ο στόχος είναι σαφής και ένας: Ο περιορισμός των διαδηλώσεων, της διαμαρτυρίας, της ελεύθερης έκφρασης διαφωνίας των πολιτών. Ούτε για τα εμπορικά καταστήματα ενδιαφέρονται, ούτε για τα μποτιλιαρίσματα στους δρόμους και την ταλαιπωρία των οδηγών. Μάρτυρας τους…ο “Μεγάλος Περίπατος“.