ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ….

ΧΑΡΙΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΓΗ….


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ..ΑΥΡΙΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΝΗΣΙ…ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ…


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ….


Τούρκοι στρατοφύλακες κατέλαβαν ελληνικό έδαφος στον Εβρο και η κυβέρνηση μέσω του υπουργού Εξωτερικών λέει να φτιάξουμε επιτροπή να διαπραγματευτούμε, Σε μία αδιανόητη, πρωτοφανή, ηττοπαθή, ενδοτική και εθνικά επικίνδυνη δήλωση προέβη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.


Σε συνέντευξή του στο κρατικό ραδιόφωνο και ερωτώμενος για την κατάληψη ελληνικού εδάφους στον Εβρο από τους Τούρκους απάντησε «δεν θέλει να δημιουργεί εντάσεις για μερικές δεκάδες μέτρα», Και εξήγησε ότι στο νότιο Εβρο υπάρχει ένα ζήτημα αμφισβήτησης του ακριβούς ορίου ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, εξαιτίας και των αλλαγών της κοίτης του ποταμού» και ευχήθηκε «να πάμε σε μια συνεννόηση», Δεν μου αρέσει να δημιουργώ εντάσεις ανάμεσα σε δύο χώρες οι οποίες είναι σύμμαχοι.


Μπορούν κάλλιστα να γίνουν οι ανάλογες μετρήσεις με μια κοινήνεπιτροπή και όλα αυτά τα πράγματα να επιλυθούν. Μιλάμε για λίγες δεκάδες μέτρα», είπε ο Νίκος Δένδιας.


Το κακό για τον υπουργό είναι πως οι Τούρκοι αρνούνται κάθε διαπραγμάτευση για το ελληνικό έδαφος και έχουν προχωρήσει σε de facto κατάληψη και προσάρτηση.

Συγκεκριμένα στην περιοχή Μελισσοκομείο στο Νότιο Έβρο σε θύλακα ελληνικού εδάφους έχουν στρατοπεδεύσει εδώ και ημέρες άντρες της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, οι οποίοι αρνούνται να αποχωρήσουν δηλώνοντας πως πρόκειται για τουρκικό έδαφος.