Νάτος ο Κούλης ο Ελικοπτεράτος λοιπόν!!! Με στρατιωτικό ελικόπτερο ο κ. Μητσοτάκης, διήμερο σε Αντίπαρο και Επίδαυρο.

Ξεπερνά κάθε λογική ο πρωθυπουργός να χρησιμοποιεί τις ένοπλες δυνάμεις για ταξίδια αναψυχής την ώρα που ο Ερντογάν από την απέναντι μεριά κοινά ανεξέλεγκτος τα νήματα.

Ο κύριος Μητσοτάκης οφείλει να καταλάβει πως οι ένοπλες δυνάμεις δεν είναι το προσωπικό του ραδιοταξί να πηγαίνει ταξίδια αναψυχής τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ισχύει ότι μετέβη με στρατιωτικό ελικόπτερο σε Πάρο – Αντίπαρο για ταξίδι αναψυχής;

Ισχύει ότι μετέβη εν συνεχεία από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο επίσης με στρατιωτικό ελικόπτερο για να παρακολουθήσει την παράσταση;

Απασχολεί στρατιωτικό ελικόπτερο την ώρα μάλιστα που όλος ο στόλος βρίσκεται στο Αιγαίο σε επιφυλακή για την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας;

Όσο θέλουν να τα μπαλώσουν τόσο χειρότερα τα κάνουν με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο πέτσα να δίνει άστοχες ερωτοαπαντήσεις.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι:

«Στον πρωθυπουργό διατίθενται από την πολιτεία τα μέσα που χρειάζονται για να επιτελεί τα καθήκοντά του και να μετακινείται όπου χρειάζεται. Η χρήση των μέσων αυτών κρίνει και την εκπροσώπηση του θεσμού και τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιεί κάθε φορά ο ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου με βάση την ψήφο των πολιτών».

Ο κ. Πέτσας είπε ακόμα ότι ο πρωθυπουργός μετακινήθηκε στην Πάρο με την πτήση της γραμμής και μετακινήθηκε την Κυριακή το απόγευμα από την Αντίπαρο προς την Επίδαυρο με στρατιωτικό ελικόπτερο προκειμένου να παραστεί στην παράσταση Πέρσες του Αισχύλου, ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός που μεταδόθηκε με livestreaming σε όλο τον κόσμο.

Αναφορικά με τη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πέτσας υποστήριξε ότι: «Θα περίμενε κανείς περισσότερη ειλικρίνεια και λιγότερη υποκρισία. Είναι άλλο πράγμα να χρησιμοποιεί ο πρωθυπουργός για τα καθήκοντα του τα μέσα που του διατίθενται και άλλο για ιδιωτικές του επισκέψεις. Επομένως με βάση το παρελθόν μπορεί κανείς να κρίνει ποιος το χρησιμοποιούσε για ιδιωτικές επισκέψεις και ποιος για να ασκεί τα καθήκοντά του.»

Επισημαίνεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ουδέποτε έχει κάνει άσκοπη χρήση ενόπλων δυνάμεων για ταξίδια αναψυχής.

Πηγή: tofustiki.com