5 μήνες φυλακή και η συνέχεια στο εφετείο

Οι εντολές που είχε και ΄χει δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σαφείς, η Δημοσιογραφία που δεν τον εξυμνεί και δεν τον ανεβάζει στα σύννεφα, η δημοσιογραφία που δεν του ευλογεί τα γένια, η Δημοσιογραφία και η κάλυψη του ρεπορταζ που δεν είναι της αρεσκειάς του, η Δημοσιογραφία που δεν εξυμνεί τον Covid -19, στην Ελλάδα, θα πρέπει να τιμωρηθεί με 5 μήνες φυλακή και 600 ευρώ πρόστιμο, γιατί απλά ο Δημοσιογράφος δεν πρέπει να εναντιωθεί στο αφεντικό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αν θυμάστε, ο πολύ πετυχημένος εκδότης του notosnews.gr Τσαμπίκος Δέμελος οδηγήθηκε στα κρατητήρια αλλά και στην Εισαγγελέα διότι κάλυψε δημοσιογραφικά την περιφορά του επιταφίου εν καιρό καραντίνας. Με τον Σωτήρη Τσιόδρα τον μεγαλύτερο Έλληνα Ψεύτη να παίρνει πίσω αυτά που έλεγε την προηγουμένη ημέρα στα καλοπληρωμένα δελτία ειδήσεων και να μαγειρεύει τα νούμερα στους αριθμούς των Θανάτων.

Το δικαστήριο σήμερα έχει πράξει σίγουρά λάθός, ή το ανάγκασαν να πράξει λάθος. Καταδίκασε τον Τσαμπίκο Δέμελο σε 5 μήνες φύλάκιση αφού εσκεμένα ήταν και το τελευταίο νούμερο στο δικαστηριο. Ο δημοσιογράφος απλά έκανε σωστά την δουλειά του. Κάλυψε δημοσιογραφικά την παράνομη περιφορά επιταφίου έπειτα την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορέψει στον Ελληνικό λαό να γιορτάσει το Πάσχα.

Κανείς δεν ανναρωτήθηκε σήμερα μέσα στο διακστήριο αν τελικά τα προσωπικά και δημοκρατικά δικαιώματα του Έλληνα πολίτη ‘εχουν βιαστεί και παραβιάστει στο μέγιστο.