Προτροπή του Αδωνι Γεωργιάδη να πλένουμε το στόμα μας πριν μιλάμε για τον κ. Σαμαρά. Το υποστήριξε στη Βουλή και με το γνωστό ύφος στους «Αταίριαστους» του Σκάι.

Ξέρω ότι είναι λίγο αποκρουστικό, αλλά αξίζει να δείτε το σχετικό απόσπασμα πηγαίνοντας στο 1.45.

Στην Ελλάδα οι “νεοφιλελεύθεροι” χρηματοδοτούνται από το κράτος. Εμείς… από εσάς ! Στήριξε την ανεξαρτησία του tvxs.gr, κάνοντας κλικ εδώ.

Δεν σχολιάζω το στιλ ή και την κριτική ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος άλλαξε κόμμα(που δεν άλλαξε) από έναν άνθρωπο που το έσκασε από το σκάφος του ΛΑΟΣ, όταν κατέρρεε.

Το ενδιαφέρον είναι να δούμε τι έλεγε πριν μεταπηδήσει στη ΝΔ για τους αρχηγούς της, συμπεριλαμβανομένου κ. Σαμαρά.

Αν έχετε κουράγιο μπορεί να το δείτε όλο. Είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό όταν «διαβεβαιώνει ότι κανένας βουλευτής του ΛΑΟΣ δεν θα πάει στην ΝΔ» (0.30), αμέσως μετά ότι « η ΝΔ είναι η ντροπή της δεξιάς και τσίρκο».

Τα βασικά σημεία που ενδιαφέρουν:

« Παπανδρέου και Σαμαράς είναι όχι απλώς κατώτεροι των περιστάσεων, είναι ελάχιστοι, είναι ανύπαρκτοι ».
«Ο δανεισμός της χώρας έχει υπογραφή, Αντώνη Σαμαρά », ο οποίος «έχει σκέψη νηπίου» και άλλα σχετικά.

Ακολουθεί ένα άλλο βίντεο που θα μπορούσε να έχει τίτλο: « Γλείφοντας εκεί που έφτυνες ».

Πως είναι δυνατόν να μην σκέφτεσαι ότι έχεις πει τα ακριβώς αντίθετα και έχεις επιτεθεί με τον ίδιο φανατισμό στους ανθρώπους που τώρα αγκαλιάζεις;

H έλλειψη ντροπής, το θράσος και η αδυναμία αυτοελέγχου, η συστηματική παραπλάνηση, η άρνηση όχι απλά αυτοκριτικής, αλλά η εγγενής αδυναμία αποδοχής και αναγνώρισης του παρελθόντος, της ιστορίας που ξαναγράφεται με βάση τη συγκυρία, παραπέμπουν σε πολιτικούς χωρίς σχέση με τις δημοκρατικές αξίες και με πολλαπλού είδους προβλήματα.

Είναι βέβαια γνωστές σε όλους οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του Αδωνι Γεωργιάδη.

Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι το παρακάτω βίντεο που αρχίζει με γελοιοποίηση του Σαμαρά, τελειώνει σε παραλήρημα αλλά στο ενδιάμεσο συμπεραίνει: «Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης στην πολιτική τα τελευταία χρόνια».

Αυτός ο άνθρωπος είναι υπαρχηγός του κ. Σαμαρά και αντιπρόεδρος της ΝΔ. Έχει πλύνει ποτέ το στόμα του;

Πηγή: tvxs.gr