Κάνατε προεκλογική εκστρατεία στα δικά σας μέσα γκαιμπέλικης προπαγάνδας και με τους νεκρούς σε Μάτι-Μάνδρα.
– “Πυροβολούσατε-δολοφονούσατε” μερόνυχτα τον Παύλο και τον Αλέξη μέσα απο τα βρώμικα έντυπά σας με τους πληρωμένους σας κονδυλοφόρους, “κρεμάσατε” στα μανταλάκια την Ρένα Δούρου και χρεώσατε θανάτους.
-Ειρωνευτήκατε κάθε στιγμή την προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για επάνοδο της οικονομίας και στήριξη των αδυνάμων λέγωντας ότι “εξαγοράζει” τους συνταξιούχους με την 13η και τα μερίσματα που επανέφερε. Δεν βάλατε ποτέ πλάτη σε όσα έφερε, και όταν αναγκαζόσασταν , τα πήρατε πίσω με κατάργηση.
-Βάλατε “Χ” στους ιατρούς και προσωπικό που είχαν διοριστεί στα νοσοκομεία απο τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν ήταν του χεριού σας.

Λοιδωρήσατε και βάζατε εμπόδια στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς και τους λέγατε “να μην χαριστούν στον Τσίπρα”
-Κανατε άσχημο παιχνίδι με Εθνικό Θέμα και χωρίσατε πολιτικούς σε “Προδότες” και “Πατριώτες” όταν 6 μήνες μετά, δεν έγινε τίποτα πίσω απο όσα λέγατε , γιατί απλά 1. δεν γινόταν να αλλάξει εφόσον η ΣτΠ ήταν πάρα πολύ καλή και 2. το κάνατε για να χαϊδέψετε ακροδεξιά ένστικτα και να εκφραστήτε σε ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας από όπου πλέον εκλέγεστε.
– Ψάχνατε για “διαπλοκή” Τσίπρα με Πετσίτες και κότερα όταν τα δικά σας ΚΕΕΛΠΝΟ,ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ,Off shore,Μεσοτοιχίες,Siemens,Κύρηκες, Δάνεια 200 δις, Εμβόλια,Novartis,Σεμινάρια,Στουρνάρας,Χριστοφοράκος, Υποβρύχια, Noor1, Energa,Μηλιώνης,Γεωργιάδης, παιδεραστές, βρωμούσαν και έζεχναν και είχαν σταλεί στον Εισαγγελέα αλλά ήταν απλά Δευτερότριτα και ο Πολάκης κάπνιζε.


-Όποιο νομοσχέδιο ή διευκόλυνση του ΣΥΡΙΖΑ σας βόλευε για να το καπηλευτείτε απο τον Ιούλιο έως σήμερα , τα παπαγαλάκια σας το επικοινωνούν και σας λένε μπράβο Κυριάκο , ενώ ότι δεν σας αρέσει το καταργείτε πχ εργατικα δικαιώματα,φέρνοντας εργασιακό μεσαίωνα κ απολύσεις.
-Οποιος δεν συμφωνεί με εσάς ή απλά ρωτάει το αυτονόητο αλλά δεν σας αρέσει ,τον αποκλείεται και από κάθε είδους συνέντευξη τύπου όπου θα μπορούσε να ήταν καλεσμένος στα κανάλια σας.
– Για πρώτη φορά χρησιμοποιείται κρατική επίσημη ιστοσελίδα για να κάνει προπαγάνδα και να πλήξει τον πολιτικό του αντίπαλο με “σκιτσάκια” αισχρά και αρρωστημένα .

Ποιός έδωσε άραγε την εντολή ή την άδεια για κάτι τόσο εμετικό ;;;


– Η σπατάλη του δημοσίου χρήματος συνεχίζεται κανονικά χωρίς να υπάρχει αύριο, κάνετε δωράκια σε αυτούς που σας βοήθησαν να γίνετε κυβέρνηση. Μια ζωή κλέφτες, πάντα κλέφτες…
Και μετά απο όλα αυτά, θεωρείτε το ” Θα λογαριαστούμε” διχαστικό ή παράλογο..;;;