Το όνομα της ήταν Kyal Sin. Ήταν μόλις 19 ετών όταν η αστυνομία της Μιανμάρ την πυροβόλησε στο κεφάλι σε μια διαμαρτυρία κατά του πραξικοπήματος στο Mandalay της Μιανμάρ, αυτή την εβδομάδα.


Η Kyal Sin, επίσης γνωστή ως «Άγγελος», ήταν πρωταθλητής χορευτών και taekwondo που συμμετείχε στις διαμαρτυρίες κατά του πραξικοπήματος στη Μιανμάρ από τότε που έγινε το στρατιωτικό πραξικόπημα, παρά τις διαμαρτυρίες που έγιναν όλο και πιο επικίνδυνες.

Έχοντας την πρώτη ψηφοφορία της τον Νοέμβριο, είχε κίνητρο να βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί εναντίον του στρατού, ο οποίος προσπάθησε να ακυρώσει αυτήν την ψηφοφορία καταλαμβάνοντας την εξουσία.

Ο πατέρας της Kyal Sin ήταν ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της, έδεσε μια κόκκινη κορδέλα, ένα σύμβολο για το κίνημα διαμαρτυρίας, γύρω από τον καρπό της πριν πάει να ενταχθεί στην αντίσταση.
Την ημέρα που σκοτώθηκε, η Kyal Sin φάνηκε φορώντας ένα μπλουζάκι που έλεγε «Όλα θα πάνε καλά» κρατώντας ένα μπουκάλι coca-cola στο χέρι της για να βοηθήσει άλλους διαδηλωτές που υπέφεραν από αντιδράσεις σε δακρυγόνα. Προστατεύει επίσης τους διαδηλωτές ρίχνοντας ένα δοχείο δακρυγόνων πίσω στην αστυνομία, και άνοιξε ένα σωλήνα νερού, ώστε οι διαδηλωτές να μπορούν να ξεπλύνουν τα μάτια τους με νερό αφού δακρύστηκαν.

Πυροβολήθηκε νεκρή ενώ κάλυπτε τους συντρόφους της.

Η Kyal Sin σκοτώθηκε την πιο αιματηρή ημέρα των διαδηλώσεων κατά του πραξικοπήματος στη Μιανμάρ, καθώς 38 άτομα σκοτώθηκαν την Τετάρτη, με πλέον περισσότερους από 50 νεκρούς από τότε που ο στρατός ανέλαβε την εξουσία.

(Φωτογραφίες μέσω του Reuters και του προφίλ κοινωνικών μέσων της Kyal Sin)