Έξαλλος ο Παύλος Πολάκης βάζει στον τοίχο την κυρία Νικολάου δηλώνοντας ότι: στέλνοντας το λογαριασμό στο ελληνικό δημόσιο πάει διακοπές μέσα στο κατακαλόκαιρο στην κυρία Νικολάου. Με συνοδεία και Ασφαλεια για τον εαυτό της , (4 άτομα και 2 υπηρεσιακά αυτοκίνητα, χρηματικά εντάλματα πληρωμής ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 χιλιάδες ευρώ!!!!

Ολόκληρη η δήλωση του Παύλου Πολάκη στο λογαριασμό του στο facebook.

Η γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής πολιτικής κυρία ΝΙΚΟΛΑΟΥ (η γνωστή από τις απευθειας αναθεσεις για καθαρισμό και απολύμανση των φυλακών με 800.000 ευρώ σε εταιρείες που διοργάνωναν συνέδρια ή είχαν συσταθεί τρεις μέρες πριν)

ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ,
ΒΡΗΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ
στέλνοντας το λογαριασμό στο Ελληνικό δημόσιο και τον ελληνικό λαό τελικά :
ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ,επίσκεψη και επιθεώρηση των φυλακών της ΚΩ ,υπογράφει για τον εαυτό της και τη συνοδεία-Ασφαλεια της , (4 άτομα και 2 υπηρεσιακά αυτοκίνητα χρηματικά εντάλματα πληρωμής ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 χιλιάδες ευρώ!!!!!!
Για 9 (ολογράφως ΕΝΝΙΑ) μέρες εξοδα μετάβασης διαμονής και οδοιπορικών!
Πόσο τσιπηδες και λιμαρια είναι τελικά αυτοί οι άριστοι που μας κυβερνουν!
Τζάμπα διακοπες το διάστημα 6-15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ για την κυρία ΝΙΚΟΛΑΟΥ και καλά για «συναντήσεις με υπηρεσιακούς του καταστήματος κράτησης της Κω». Θα τρελαθεί στη δουλειά δηλαδή στην καρδιά του Αυγούστου! φωτο 2-9

ΥΓ και απ ότι βλέπω από τα ΧΕΠ, αφαιρώντας εισιτήρια αεροπορικά και ημερήσια αποζημίωση δεν θα μείνει και σε κάνα ενοικιαζόμενο δωμάτιο… Κάπου που θα κοστίζει 300 ευρώ τη μερα θα μείνει. Γιατι το «καθήκον» θέλει καλοπέραση, βεβαίως-βεβαίως!


ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ !!! Ο πολιτικός σας προϊστάμενος σας καλύπτει σε όλα αυτά;;(ρητορική η ερώτηση)

Πηγή: tofustiki.com