Αναστάτωση στο σπίτι όπου διαμένει η οικογένεια Μιχαλολιάκου.

Ενόσω βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική διαδικασία για τον καθορισμό ποινών στους ενόχους ναζί της Χρυσής Αυγής, η αστυνομία βρίσκεται σε ετοιμότητα προκειμένου να προχωρήσει σε συλλήψεις στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης, ακόμα και απόψε το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη καταστρωθεί σχέδιο ώστε να υπάρχει «στενός κλοιός» στους καταδικασθέντες και να μην υπάρξει ενδεχόμενο να διαφύγει κα΄ποιος από αυτούς.

Σύμφωνα με τη διαδικασία μόλις το δικαστήριο καθορίσει τις ποινές των καταδικασθέντων ναζί, η έδρα έχει το δικαίωμα να ζητήσει να προσαχθούν ενώπιόν του οι απόντες καταδικασθέντες. Να σημειωθεί ότι οι χρυσαυγίτες επέλεξαν κατά τα πεντέμισι χρόνια εκδίκασης της δίκης να εμφανιστούν ελάχιστες φορές στο δικαστήριο, κι αυτές κυρίως για να καταθέσουν ως κατηγορούμενοι.

Αναστάτωση στο σπίτι Μιχαλολιάκου

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η οικία της οικογένειας του «φύρερ» της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, στην περιοχή της Πεύκης, καθώς ο ίδιος καταδικάσθηκε για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, αξιόποινη πράξη που επιφέρει φυλάκιση.

Στο σπίτι βρίσκονται από εχτές τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του επίσης καταδικασθείσα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Ελένη Ζαρούλια. Παρούσα στο σπίτι και η κόρη τους, Ουρανία.

Έξω από την πολυκατοικία βρίσκονται βαν τηλεοπτικών σταθμών, ενώ η Ουρανία Μιχαλολιάκου προχώρησε χτες σε φραστική επίθεση εναντίον δημοσιογράφων και τεχνικών, απαιτώντας να αποχωρήσουν.

Πηγή: avgi.gr