Ο Θανάσης Καμπαγιάννης ξεσκέπασε την υποκρισία των στελεχών της ΝΔ που επιχειρούν να καπηλευτούν πολιτικά την καταδικαστική απόφαση.

Την υποκρισία των στελεχών της ΝΔ που επιχειρούν να καπηλευτούν πολιτικά την καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής ξεσκέπασε ο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής, Θανάσης Καμπαγιάννης.

Ο Θ. Καμπαγιάννης μιλώντας στο Mega σημείωσε ότι «η νίκη έχει πολλούς πατεράδες, που τώρα πανηγυρίζουν, κι εγώ χαίρομαι που πανηγυρίζουν. Αλλά το 2013 η ΧΑ συνομιλούσε με τον τότε γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά, με τον κύριο Μπαλτάκο. Και αυτό δεν το ξέρουμε μόνο, επειδή δημοσιοποιήθηκε το γνωστό βίντεο».

«Εμείς, οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής, το γνωρίζουμε γιατί βρήκαμε μηνύματα στα τηλέφωνα των ηγετικών στελεχών της ΧΑ, όπου προέκυπτε συστηματική συνεργασία της ΧΑ με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης της ΝΔ, μέχρι που έγινε η ανθρωποκτονία του Π. Φύσσα, υπήρξε η κατακραυγή η οποία υπήρξε, και ευτυχώς έτσι έκοψε τον ομφάλιο λώρο που την συνέδεε» τόνισε ο Θ. Καμπαγιάννης, «καρφώνοντας» τη ΝΔ.

Πηγή: avgi.gr