Με σκληρή ανακοίνωση σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία την αποκάλυψη του Documento για το “σβήσιμο” χρέους άνω των 2 εκατ. ευρώ με μόλις 50.000 ευρώ για τραπεζικό χρέος του, ο Νίκος Παπαθανάσης.

«Πυρά» προς τη κυβέρνηση και τον Νίκο Παπαθανάση εξαπολύει με σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις του Documento για τον υφυπουργό Ανάπτυξης, σύμφωνα με τις οποίες, ο ίδιος «πέτυχε» κούρεμα της τάξης του 96% για δάνειο άνω των 2 εκατ., πληρώνοντας τελικά μόλις 50.000 ευρώ.

«Αφού χρωστούσε 1,8 εκ. ευρώ, έκρυψε την περιουσία του για να μην πληρώσει και έχασε το δικαστήριο για καταδολίευση δανειστών, χθες είπε ότι τάχα δεν θυμάται σε τι συμβιβασμό ήρθε με την τράπεζα» σημειώνει σε ανακοίνωση του το γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζοντας πως ο Ν. Παπαθανάσης εκτός από δόλιος κακοπληρωτής είναι και «ξεχασιάρης».

«Μήπως σήμερα θυμάται να μας ενημερώσει εάν ισχύει το σημερινό ρεπορτάζ του Documento, σύμφωνα με το οποίο πέτυχε κούρεμα 96% για χρέη 2 εκατ και πλήρωσε μόλις 50.000 ευρώ;» αναρωτιέται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ρωτά τον αναπληρωτή υπουργό αν θα δώσει το διακανονισμό του στη δημοσιότητα;

Παράλληλα το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θέτει δύο ερωτήματα προς τη ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη:

  • Θα συνεχίσουν να βάζουν σε επίπονες περιπέτειες και να κρατούν σε αγωνία τα ευάλωτα νοικοκυριά;
  • Θα κρατήσουν στα γαλάζια ψηφοδέλτια τον υπουργό Ν. Παπαθανάση που φαίνεται πως πλήρωσε μόνο 50.000 για να κουρέψει οφειλή ύψους σχεδόν 2 εκ. ευρώ;

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογραμμίζει πως η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη «κουρεύει τα χρέη των βουλευτών της και επιτρέπει να βγαίνουν στο σφυρί πρώτες κατοικίες αδύναμων δανειοληπτών ακόμη και μέσω άλλων βουλευτών της όπως ο κ.Καππάτος, που εκπροσωπούν τράπεζες και funds».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Ο κ. Παπαθανάσης εκτός από δόλιος κακοπληρωτής είναι και «ξεχασιάρης».

Αφού χρωστούσε 1,8 εκ. ευρώ, έκρυψε την περιουσία του για να μην πληρώσει και έχασε το δικαστήριο για καταδολίευση δανειστών, χθες είπε ότι τάχα δεν θυμάται σε τι συμβιβασμό ήρθε με την τράπεζα.

Μήπως σήμερα θυμάται να μας ενημερώσει εάν ισχύει το σημερινό ρεπορτάζ του Documento, σύμφωνα με το οποίο πέτυχε κούρεμα 96% για χρέη 2 εκατ και πλήρωσε μόλις 50.000 ευρώ; Θα δώσει το διακανονισμό του στη δημοσιότητα;

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη κουρεύει τα χρέη των βουλευτών της και επιτρέπει να βγαίνουν στο σφυρί πρώτες κατοικίες αδύναμων δανειοληπτών ακόμη και μέσω άλλων βουλευτών της όπως ο κ. Καππάτος, που εκπροσωπούν τράπεζες και funds.

Η Ν.Δ και ο κ. Μητσοτάκης, οφείλουν απαντήσεις στους πολίτες.

– Θα συνεχίσουν να βάζουν σε επίπονες περιπέτειες και να κρατούν σε αγωνία τα ευάλωτα νοικοκυριά;

– Θα κρατήσουν στα γαλάζια ψηφοδέλτια τον υπουργό κ. Παπαθανάση που φαίνεται πως πλήρωσε μόνο 50.000 για να κουρέψει οφειλή ύψους σχεδόν 2 εκ. ευρώ;