Σε πάνω από 6 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι συνολικές αμοιβές των διευθυντών και γενικών διευθυντών της ΔΕΗ, μαζί με τις αμοιβές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Την ίδια ώρα που η ΔΕΗ αυξάνει τους γενικούς διευθυντές του ομίλου, ενώ συνολικά διευθυντές και γενικοί διευθυντές ανέρχονται σε πάνω από 70. Και όλα αυτά ενώ η ελληνική οικονομία βιώνει ήδη και ετοιμάζεται να βιώσει ακόμα μεγαλύτερη ύφεση λόγω και της πανδημίας του covid – 19 και της κακής διαχείρισης των οικονομικών της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ειδικότερα, οι γενικοί διευθυντές της ΔΕΗ ανέρχονται πλέον σε 11, ενώ πάνω από 60 είναι οι διευθυντές της επιχείρησης. Πρόκειται για πραγματικά ένα ιδιαίτερα υψηλό αριθμό στελεχών με αμοιβές οι οποίες είναι ιδιαίτερα γαλαντόμες για τα δεδομένα της εποχής. Ειδικότερα σύμφωνα με όσα είχε αποφασίσει το ΔΣ της ΔΕΗ στη συνεδρίαση της 23ης Δεκεμβρίου 2019 οι αποδοχές σε ετήσια βάση των γενικών διευθυντών της ΔΕΗ ανέρχονται σε 100.000 ευρώ μεικτά, ενώ αυτές των διευθυντών σε 70.000 ευρώ μεικτά. Επίσης δικαιούνται και εταιρικό αυτοκίνητο το οποίο καλύπτει η ΔΕΗ.