Μετά την εξέλιξη με τους Βρούτση-Γεωργιάδη και την άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης στην κομπίνα με τα ΚΕΚ των κολλητών επιχειρηματιών.

Το ( ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ) θα μείνει στην ιστορία ως μνημείο ΑΙΣΧΟΥΣ για για τον πρόεδρο του τον κύριο Αθανάσιο Εξαδαχτυλο:

Ως κοινός ατζέντης συμφερόντων έφερε θέμα στο ΔΣ να «συνεργαστούν» με την κάλυψη του ΠΙΣ οι Ιατρικοί Συλλογοι με συγκεκριμένα ΚΕΚ ,ώστε «σπρώχνοντας» τους γιατρούς να «καταρτιστούν» εκεί , για να παίρνει 50 ευρώ ο τοπικός Ιατρικος Συλλογος και 20 ευρώ ο ΠΙΣ….

Όταν όλοι οι άλλοι σύλλογοι επιστημόνων (δικηγόροι ,μηχανικοί) καταδίκαζαν την κομπίνα που έστησε η κυβέρνηση και το υπουργείο εργασίας και τον εξευτελισμό των επιστημόνων με τα «Σκοιλ Ελλικικου» και τα «μέτζη του νέουκτυ» ο Εξαδάκτυλος (με νοθεία για να μην ξεχνιόμαστε προεδρος του ΠΙΣ) κοίταζε να πάρουν μίζα ανά κεφάλι γιατροί και Ιατρικοί σύλλογοι!!!!!

Παύλος Πολακης : Για την ιστορία ευτυχως δεν πέρασε τέτοια απόφαση από το ΔΣ μετά την έντονη αντίδραση πολλών μελών του από άλλες παρατάξεις

Αλλά ο ΨΟΓΟΣ για την απόπειρα μένει και χρεώνεται σε αυτόν που υποτίθεται εκπροσωπεί τον Ιατρικο κόσμο της χώρας!!!