ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ…

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ «ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΦΥΛΑΚΩΝ»

Ψάχνοντας περισσότερο το ζήτημα διαπιστώσαμε τα έξης ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ :

  1. Η διαδικασία της απολύμανσης-απεντόμωσης ανατέθηκε με απόφαση της γραμματέας αντιεγκληματικής πολιτικήςκυρίας Σοφιας Νικολαου σε μια εταιρεία με όνομα «ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ»
  2. ΟΜΩΣ : Μπορεί να απαντήσει κάποιος στο ερώτημα πως γίνεται αυτή η εταιρεία που με βάση την πράξη ίδρυσης της (2/7/2019) και την καταχώρηση της στο ΓΕΜΗ (Γενικο εμπορικό μητρώο ) ειχε ως αντικείμενο την ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ,να προχωράει στις 11/3/2020 σε τροποποίηση επέκταση δραστηριοτήτων και στο αντικείμενο των απολυμάνσεων;;;;
  3. ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 19/3/2020 να της ανατίθεται η πρώτη από τις τρεις διαδοχικές συμβάσεις αξίας 145.000 ευρώ η ΚΑΘΕΜΙΑ (οι αλλες δυο συμβασεις ήταν στις 30/3 και 23/4 /2020) για την απολύμανση των φυλακών!!! (για να μην ξεπερνούν και το όριο οταν πηγαίνουν οι συμβάσεις στο Ελεγκτικό συνέδριο)
  4. Τι επιχειρηματικό δαιμόνιο ήταν αυτό που από τα συνέδρια το γύρισε στις απεντομωσεις ;; Και σε τρεις μέρες τσιμπάει δουλειά 500.000 ευρώ;;
  • ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….
  • 2) Εκτός από τη διαδικασία της απολύμανσης έπρεπε να προμηθευτούν βέβαια και τα καθαριστικά-απολυμαντικά κλπ .

Η κυρία Σοφία Νικολαου γεν γραμματέας, αναθέτει την προμήθεια υψους 232.000 ευρώ στις 3/4/2020 στην εταιρεία «EX PAPPA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ», της κυρίας Βασιλικα Παππα!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ !! Η εν λόγω εταιρεία ιδρύθηκε και καταχωρήθηκε στο ΓΕΜΗ ,ΣΤΙΣ 29/3/2020!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ 230.000 ευρώ!!! Μαλιστα καταστατικό δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα και το μόνο στοιχείο επικοινωνίας που καταχωρείται είναι το κινητό τηλέφωνο της ιδιοκτήτριας !!!

Η αντιπολίτευση και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης ζητάει άμεσα απαντήσεις….

Μας λέει δηλαδή το Υπουργειο το πως έμαθε ότι ιδρύθηκε μια εταιρεία που φέρνει απολυμαντικά πέντε μέρες πριν ;; Τους πήραν στο κινητό και τους ανέθεσαν δουλειά 230.000!!!

Ελεεεεεεοοοοοοος!! Για ζώα μας περνάτε;;; ΠΟΙΑΝΟΥ «ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ» ΕΙΝΑΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ;;; Μετά από αυτά ΡΩΤΑΩ ΕΥΘΕΩΣ.

Κύριε Χρυσοχοΐδη του Υπ ΠΡΟΠΟ που μεταφέρθηκαν κάποιες αρμοδιότητες των φυλακών ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ;

Κύριε Τσιάρα υπουργέ Δικαιοσυνης που έχετε αρμοδιότητα στις φυλακές ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ;

Κυρία Νικολαου που ως γενική Γραμματεας Αντιεγκληματικής πολιτικής υπογράφετε τις αναθέσεις ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ;;;

Συμπληρώνει ότι θα λογοδοτήσουν και για το τελευταίο ευρώ στη Βουλή!